FINANCIAL CONTROLLER

NASSAU Door A/S er en ledende leverandør af industrielle portløsninger og private garageporte kendetegnet ved kvalitet, holdbarhed, funktionalitet og attraktivt design. NASSAU beskæftiger ca. 400 medarbejdere i Europa. NASSAU startede i 1970 og er en af hovedaktørerne på det Europæiske marked, en position der er opnået specielt når der er behov for kombinationen af funktionalitet og attraktivt design. NASSAU har hovedkvarter i Ringe på Fyn og datterselskaber i: Norge, Sverige, Belgien og Holland, herudover salg og distribution til mere end 30 lande i og uden for Europa.

Job indhold

Med reference til NASSAU Door A/S CFO skal du følge op på den daglige økonomi, kontrollere projekter, lager og biler, deltage aktivt i budgettering og forecast, samt opfølgning på disse for det danske selskab.

Du vil være medansvarlig for udarbejdelse af årsrapporten samt materialet til revisionen. Endvidere vil du være ansvarlig for at vedligeholde selskabets GDPR dokumentation.

Du vil have tæt kontakt til koncernens finance shared servicecenter beliggende i Litauen, der varetager hovedparten af de bogholderimæssige opgaver. Derudover vil der være kontakt med moderselskabet ASSA Abloy i forhold til forskellige rapporteringer på måneds-, kvartals- og årsbasis. Der rapporteres ”fast close” hver måned til børsnoteret moderselskab efter IFRS standarder.

Endelig skal du bidrage positivt til lønsomhedsanalyser, effektivisering af forretningsgange, overholdelse af koncern politikker herunder interne kontroller, ad-hoc opgaver samt øvrige forefaldende bogholderi opgaver.

Profil

Du motiveres af at levere på et højt fagligt niveau i en omskiftelig hverdag med mange forskellige og varierede arbejdsopgaver. Du har en høj præstationsnorm, og sætter en ære i at levere det rigtige resultat. Du trives med komplekse problemstillinger og motiveres af at finde den bedste forretningsmæssige løsning.

Din arbejdsform er kendetegnet ved et stort overblik, systematik, struktur og en evne til at arbejde på tværs i organisationen. Du leverer kvalitet og stiller høje krav til dig selv og dine omgivelser. Når det er nødvendigt, kan du fordybe dig og arbejde analytisk med problemstillinger. Du arbejder effektivt og får noget fra hånden.

Du har en god forretningsmæssig forståelse kombineret med erfaring fra at arbejde med/for produktionsvirksomheder naturligvis kombineret med en solid økonomisk uddannelse og baggrund. Du har lysten til hele tiden at være med til at udvikle og forbedre.

Vi forventer, du har et højt niveau i engelsk såvel i skrift som i tale, samt har en god IT-forståelse og er superbruger i Excel. Kendskab til Axapta og HFM er en fordel.

Du skal være indstillet på en rejseaktivitet på ca. 5-10 dage årligt.

Vi forventer at du er bosiddende på Fyn

Du tilbydes

Et udfordrende job i en spændende international vækstvirksomhed, hvor der vil være gode muligheder for at skabe rammerne for dit job. Du vil løbende blive udfordret fagligt og støttet op af en professional organisation med en ambitiøs strategi.

Måtte ovenstående medføre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Partner i Consultor Allan Jacobsen 2093 0063 som varetager rekrutteringsprocessen for NASSAU Door A/S.

Send venligst C.V.alj@consultor.dk mærket ”Controller/53.2102. Alle henvendelse vil blive behandlet fortroligt, og din eventuelle interesse vil kun blive videregivet til NASSAU Door A/S med din godkendelse.

CONSULTOR
Tuborg Boulevard 12, 3., DK-2900 Hellerup
Telephone +45 70 22 45 05, Fax +45 36 94 40 10
E-mail: alj@consultor.dk
Internet: www.consultor.dk