Elogic

KEY ACCOUNT MANAGER – NORDEN

Elogic Systems blev skabt ved fusionen af Triax Systems og ELOGIC, to højtspecialiserede virksomheder med hver sin unikke historik og kompetencer i henholdsvis tavlebygning og kapslinger. Netop sammenlægningen af de to har skabt markedets stærkeste eksperter samlet under ét tag i vores hovedkvarter i Hornsyld i et unikt kompetence- og innovations-center. Den samlede virksomhed omfatter ca. 220 medarbejdere fordelt i Hornsyld og i Polen.

Jobbet:

Du bliver med reference til salgsdirektøren ansvarlig for at definere, evaluere og udvikle kunde-segmenter, grossister og forhandlere i de nordiske lande.

Du får account ansvaret for dette segment, og vil være det naturlige omdrejningspunkt i forhold til virksomhedens løsninger. Du er således involveret i hele processen, fra den initiale behovs-afdækning til den faktiske projektgennemførelse.

Jobbet vil kræve, at du sætter dig grundigt ind i hele produktporteføljen og de tekniske muligheder, samt at du besidder en generel forståelse for kundernes behov og arbejdsbetingelser.

Der er tale om et job med gode muligheder for at udvikle forretningen og du er ubetinget typen der ser muligheder før begrænsninger.

Kvalifikationer:

Du har en solid uddannelsesmæssig og gerne el teknisk baggrund, der sikrer en grundlæggende forståelse for de opgaver og produkter der arbejdes med i virksomheden.

Du har en god erfaring inden for salg eller salgsrelaterede opgaver og formår at bruge denne til at være en seriøs sparringspartner for dine kunder. Det er vigtigt at du evner at sælge løsnings-orienteret, og formår at sikre kunderne en langsigtet strategi med vores klients produkter.

Du er vedholdende og tålmodig og formår at være servicerende og sælgende i samme proces. Din evne til at holde fokus på bolden, og hele tiden vurdere hvordan din og virksomhedens ressourcer bedst muligt tages i anvendelse vil være central.

Du evner at styre projekter, holde mange bolde i luften uden at miste overblikket. Du kan begå dig på ”skandinavisk” ligesom dit engelsk er på et solidt niveau.

Der vil være nogen rejseaktivitet, men din base vil være i Trekantsområdet, hvor et tæt samarbejde med organisationen er en nødvendighed for at komme tilstrækkelig i dybden med virksomhedens løsninger og arbejdsmetoder.

Du tilbydes:

Et særdeles spændende og udfordrende job i en virksomhed der produktmæssigt er førende både på kvalitet og løsninger. Virksomheden sikrer en solid indføring i virksomhedens produkter kombineret med løbende videreuddannelse.

Du får tilbudt en konkurrencedygtig lønpakke.

Send venligst C.V. på alj@consultor.dk mærket ”KAM3/53.1606”. Al henvendelse vil blive behandlet fortroligt, og din eventuelle interesse vil kun blive videregivet til Elogic med din godkendelse.

Eventuelle spørgsmål rettes til partner i Consultor Allan Jacobsen på 2093 0063.

CONSULTOR
Tuborg Boulevard 12, 3., DK-2900 Hellerup
Telefon +45 70 22 45 05, Fax +45 36 94 40 10
e-mail: alj@consultor.dk
Internet: www.consultor.dk