IT CHEF

Til ekspanderende international virksomhed

Nassau Door A/S er en ledende leverandør af industrielle portløsninger kendetegnet ved kvalitet holdbarhed, funktionalitet og attraktivt design. Nassau Door A/S har en omsætning omkring 430 mio. kr. og beskæftiger ca. 350 medarbejdere i Europa. Nassau Door A/S startede i 1970 og er en af hovedaktørerne på det Europæiske marked, specielt når der er behov for kombinationen af funktionalitet og attraktivt design. Nassau Door A/S har hovedkvarter i Ringe på Fyn og datterselskaber i Norge, Belgien og Holland. Nassau Door A/S indgår i Assa Abloy koncernen.

Nassau Door A/S indgår nu i den svenske Assa Abloy koncern og det medfører en del strukturelle ændringer. Nassau havde via sin tidligere ejer en supportfunktion, som håndterede det meste operationsrelaterede samt de væsentligste business applikationer.

Det er nu planen at tage hele IT ansvaret in-house således at det fulde driftsansvar for Nassaus IT funktion kommer til at være i Ringe. Der vil naturligvis være en del koordination med Assa Abloy i forhold til samspillet med deres centrale systemer, men generelt vil det fulde ansvar hvile på den nye IT chef og de 3 mand der fremadrettet vil være IT funktionen.

Som Nassaus nye IT chef får du det daglige ledelsesansvar for den nye IT funktion. Det indebærer at du er med til at sikre at opgaverne indenfor IT udvikling, drift og support løses rettidigt og i den forventede kvalitet. Du har naturligvis ansvaret for ressourceplanlægningen og er ikke selv længere væk fra det tekniske end at du til tider også selv kan være hands-on på opgaverne. Du vil have reference til CFO’en i Nassau.

Jobbet vil bestå af udvikling af IT infrastrukturen, IT strategiplanlægning samt optimering af arbejdsgange. Du får budgetansvar for det samlede IT, selvfølgelig afstemt med ledelsen. Du vil have ansvaret for to specialister indenfor Business Applications (fokus på AX), hvor man både har en række egenudviklede systemer samt en ERP-strategi i forhold til anvendelse af AX, og samtidig har du en supporter på det operationelle omkring servere, netværk og desktop løsninger.

Kvalifikationer

Du har erfaring fra en lignende stilling gerne kombineret med et internationalt brugermiljø. Du forventes teknisk at have en bred baggrund både med indsigt i det driftsmæssige (herunder server opsætning o.lign) og samtidig kunne drive og optimere på de Business Applications man anvender i Nassau.

Du vil trives med at tage ansvar for den daglige drift af både hardware/software, ligesom du er fortrolig med at prioritere opgaver og projekter i afdelingen og med de mange eksterne konsulenter som er tæt tilknyttet.

Du har fokus på brugeren, derfor praktiseres god service med et smil, men også med fokus på de rigtige løsninger.

Engelsk er naturligvis et must i stillingen.

Nassau Door tilbyder

Du bliver en del af en markedsledende virksomhed og kommer til at stå med det samlede IT-ansvar både drift og udvikling.

Du tilbydes en fast løn, pension, fri telefon og en høj grad af fleksibilitet.

Ansøgning og C.V.

Rekrutteringsprocessen varetages af Consultor og har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Partner Allan Jacobsen hos Consultor på 2093 0063. Send din ansøgning og dit C.V. hurtigst muligt til alj@consultor.dk mærket ”IT Chef/53.1807”. Vi behandler ansøgninger løbende. Alle henvendelser behandles fortroligt.

CONSULTOR
Tuborg Boulevard 12, 3., DK-2900 Hellerup
Telefon +45 70 22 45 05, Fax +45 36 94 40 10
e-mail: alj@consultor.dk
Internet: www.consultor.dk