INSTRUKTØRER TIL OPLÆRING I BRUG AF FÆLLESKØKKENER

Der arbejdes ud fra fleksibel deltid på timelønsbasis.

Boligfonden DTU har etableret nye boliger for studerende på Linde Allé i Nærum hvor mange nationaliteter skal bo sammen. 172 studerende fordelt på 16 fælleskøkkener skal have en hverdag til at fungere i disse fine nyindrettede fælleskøkkener. Herudover har bygningen fællesrum hvor der også kan være behov for vejledning.

En række studerende har kortere ophold, hvorfor der i vores bygning vil være en løbende udskiftning, primært i forbindelse med sommer og vinter optaget.

MÅL

Et fælleskøkken i vores nyetablerede boliger skal gerne fra starten repræsentere et sted, hvor der er orden og renligt. Dette kræver organisering og vejledning.

Mange forskellige kulturer mødes i disse fælleskøkkener og vi ser således et behov for at vejlede vores lejere i hvordan et fælles køkken skal præsentere sig efter brug.

Vores nye instruktører må påregne nogle timers arbejde dagligt i en indkøringsperiode, hvorefter timetallet vil falde for så igen at stige i forbindelse med nye lejeres indflytning.

KVALIFIKATIONER

Vi forestiller os, at du selv er et ordensmenneske med godt styr på hygiejne og orden i et køkken.

Fællessproget i vores internationale boligejendom er Engelsk – det er således et krav at du behersker engelsk.

Vores lejere er unge mennesker og du skal derfor kunne udvise hjælpsomhed og være en person man gerne søger. Du er den venlige type som gerne vil unge mennesker og udviser tolerance og samtidig forstår du at få implementeret regler og få accept i grupper. Du skal således også have sans for organisering.

Idet arbejdstiden typisk ligger i forbindelse med tilberedning af aftensmad og den efterfølgende oprydning m.v., ser vi positivt modne instruktører der gerne vil ud og møde unge mennesker og give dem en positiv oplevelse til hvordan et fælleskøkken skal efterlades, således at det er indbydende uanset hvornår den studerende ønsker at lave mad etc.

Vi er interesseret i alle former for personer der enten er i arbejde eller også har forladt arbejdsmarkedet, men savner en ekstra indtjening eller lidt fortsat kontakt til en arbejdssituation.

ANSØGNING

Du bedes skrive en velmotiveret ansøgning med en beskrivelse af hvorfor du lige netop ville være den bedste til sådan en deltidsstilling samt maile den til CONSULTOR på oe@consultor.dk, mærket ”Instruktører/14.1805”. Din ansøgning behandles fortroligt og videregives ikke uden forudgående accept.

Måtte der være spørgsmål er du velkommen til at ringe til partner i CONSULTOR Otto Eggers på +45 4013 3281.

CONSULTOR
Tuborg Boulevard 12, 3., DK-2900 Hellerup
Telefon +45 70 22 45 05, Fax +45 36 94 40 10
e-mail: oe@consultor.dk
Internet: www.consultor.dk