BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Forretningsområde Chef for Business Development, produktudvikling, produktion, logistik og service

Micro Matic A/S er den globale markedsleder indenfor udstyr til udskænkning af fadøl og andre drikkevarer. Med egen produktion i 6 lande samt salgskontorer og agenter over hele verden tror vi på vigtigheden af både lokal, regional og global tilstedeværelse. Vi beskæftiger ca. 1200 medarbejdere og omsætter årligt for ca. 1,9 mia. kr.

Job Indhold

Du vil blive ansvarlig for din egen forretning i forretningen for et strategisk vigtigt og udfordrende produktområde. Du og dit team (ca. 10 mand) vil få det samlede ansvar for dette produktområde fra udvikling til salg. Området ses som et vigtigt strategisk vækstområde fremover og vi vil styrke området med en Business Development Manager.

De vigtigste opgaver i starten vil være at skabe det nødvendige forretningsoverblik og i forlængelse heraf udvikle og implementer en vækststrategi.

Nøgleområder vil være:

  • Sikre sammenhæng mellem kundernes krav og din organisations evne til at performe.
  • Være på forkant med produktudvikling og produktionsoptimering.
  • Opbygge en stærk produkt port folio.
  • Sikre leveringsevnen i forhold til kundernes krav.
  • Skabe vækst og profitabilitet indenfor dit forretningsområde.
  • Sikre optimalt flow for gennemførelse af tilbud og ordrer.
  • Tæt samarbejde med resten af organisationen i Micro Matic.
  • Sikre en god kunde oplevelse.

Profil

Der kan være mange indgangsvinkler til denne stilling, men kombinationen af teknisk forståelse, erfaring med produktudvikling/produktion og en solid flair for Business Development vil være afgørende.
Du har en solid personaleledelseserfaring og formår at omsætte denne til et motiverende arbejdsmiljø, hvor der hele tiden er fokus på at yde det optimale og udvikle forretningen. Du har et naturligt overblik og formår med din sans for struktur og planlægning at sikre optimale vilkår for din organisation.

Du har erfaring og succes med at optimere et forretningsområde samt sikre den løbende kommunikation med kunderne omkring de konkrete opgaver ligesom du hele tiden har fokus på at udnytte mulighederne i markedet.

Du har gode forhandlingsegenskaber på både dansk og engelsk og har lysten og evnen til at arbejde med kunderne.

Produkterne afsættes globalt og der må derfor forventes 35-40 rejsedage.

Du tilbydes

Et særdeles udfordrende job I en spændende international vækstvirksomhed, hvor der vil være gode muligheder for at skabe rammerne for dit job. Du vil løbende blive udfordret både fagligt, udviklingsmæssigt og støttet op af en professional organisation og en ambitiøs strategi.

Måtte ovenstående medføre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Partner i Consultor Allan Jacobsen 2093 0063 som varetager rekrutteringsprocessen for Micro Matic.

Send venligst C.V. på alj@consultor.dk mærket ”BDM Chef/1810”. Al henvendelse vil blive behandlet fortroligt, og din eventuelle interesse vil kun blive videregivet til Micro Matic med din godkendelse.

CONSULTOR
Tuborg Boulevard 12, 3., DK-2900 Hellerup
Telefon +45 70 22 45 05, Fax +45 36 94 40 10
e-mail: alj@consultor.dk
Internet: www.consultor.dk