BUSINESS CONTROLLER/DIREKTIONSASSISTENT

Til dynamisk vækstvirksomhed

OBH-Gruppen er en privatejet spændende landsdækkende ingeniørvirksomhed, der består af selskaberne OBH Rådgivende Ingeniører A/S og OBH Ingeniørservice A/S. Der er ca. 180-200 medarbejdere med hovedkontor i Odense og flere regionale afdelinger i Danmark. OBH-Gruppen ønsker at være den foretrukne bygningsrådgiver med fokus på en høj faglig ingeniørrådgivning til kunderne, hvor god kundeorientering står øverst på dagsordenen. OBH-Gruppen ønsker at have de mest tilfredse kunder i branchen

Job indhold

Med reference til økonomidirektøren og I samarbejde med de øvrige i økonomiafdelingen, skal du følge op på de igangværende arbejder, kontrollere projekter og deres økonomi, deltage aktivt i budgettering, forholde dig til virksomhedernes processer og arbejdsgange samt udvikle og optimere disse.

Du vil blive en nøglefigur i forhold til en række projekter indenfor økonomifunktionen og skal være en aktiv medspiller i forhold til den vækst, der planlægges for organisationen.

Herudover vil du blive tæt knyttet til direktionen og vil også i den sammenhæng styre/eller deltage i tværgående projekter også udenfor de direkte økonomidiscipliner, deltage i udarbejdelse af strategiske præsentationer/referater o.lign.

Du bliver en vigtig del af OBH Gruppens fremtid og vil få mulighed for at arbejde med en bred vifte af opgaver, hvor dit udgangspunkt naturligvis altid vil være forankret i din solide økonomiske fundering.

Profil

Dit teoretiske fundament er baseret på en længerevarende økonomisk uddannelse. Det er væsentligt, at du har en stor forretningsforståelse og er drevet af udvikling. Vi forventer, du har et højt niveau i engelsk såvel i skrift som i tale, samt har en god IT-forståelse og er en superbruger i Excel

Du motiveres af at levere på et højt fagligt niveau i en omskiftelig hverdag med mange forskellige og varierede arbejdsopgaver. Du har en høj præstationsnorm, og sætter en ære i at levere resultater. Du trives med komplekse problemstillinger og motiveres af at finde den bedste forretningsmæssige løsning. Du er ambitiøs såvel fagligt som karrieremæssigt.

Din arbejdsform er kendetegnet ved et stort overblik, systematik, struktur og en evne til at arbejde på tværs i organisationen. Du leverer kvalitet og stiller høje krav til dig selv og dine omgivelser. Når det er nødvendigt, kan du fordybe dig og arbejde analytisk med problemstillinger. Du arbejder effektivt, tæller ikke timer og får noget fra hånden.

Vi forventer at du er bosiddende på Fyn eller trekantområdet.

Du tilbydes

Et særdeles udfordrende job I en spændende vækstvirksomhed, hvor der vil være gode muligheder for at skabe rammerne for dit job. Du vil løbende blive udfordret både fagligt og støttet op af en professional organisation og en ambitiøs strategi.

Måtte ovenstående medføre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Partner i Consultor Allan Jacobsen 2093 0063 som varetager rekrutteringsprocessen for OBH-Gruppen.

Send venligst C.V. på alj@consultor.dk mærket ”Controller/Direktionsassistent/53.1702”. Al henvendelse vil blive behandlet fortroligt, og din eventuelle interesse vil kun blive videregivet til OBH-Gruppen med din godkendelse.

CONSULTOR
Tuborg Boulevard 12, 3., DK-2900 Hellerup
Telefon +45 70 22 45 05, Fax +45 36 94 40 10
e-mail: alj@consultor.dk
Internet: www.consultor.dk