ASSOCIEREDE PARTNERE

CONSULTOR (www.consultor.dk) er en konsulentvirksomhed med en solid markedsposition, der arbejder med og udvikler koncepter fokuseret på altid at være på forkant med markedet. Vi tilbyder konsulentbistand inden for områderne: Search & Selection, Rekruttering & Udvælgelse, Forretningsudvikling, Ledelsesudvikling og Teambuilding samt Individuel Genplacering, Karriererådgivning og Coaching. Vi arbejder også internationalt med samarbejdspartnere i England, Finland, Holland, Norge, Sverige og Tyskland.

Har du lyst til at blive selvstændig indenfor rekruttering og udvælgelse samt yde en seriøs og faglig kompetent rådgivning overfor dansk erhvervsliv, er muligheden her til stede uden det store kapitalbehov. Du kommer til at arbejde med anerkendte løsninger og en solid organisation i ryggen.

Det er en forudsætning, at du har været beskæftiget i en del år indenfor et eller flere af vores forretningsområder. Da vores kernekompetence er search og rekruttering, vil du opleve den største synergi og genkendelse i markedet indenfor dette felt. Det er samtidig en fordel, at du har etableret et stort netværk.

Som partner i CONSULTOR vil du opleve glæden ved både at være selvstændig og samtidig være del af et meget erfarent og professionelt team. Vi har udviklet vores egne koncepter og værktøjer, som du får fuld rådighed over.

Vi er placeret i københavnsområdet, men har skabt et koncept, som sikrer os muligheder for at operere worldwide.

Ønsker du mere information, er du særdeles velkommen til at kontakte partner Allan Jacobsen på telefon 2093 0063. Dit C.V. – der behandles fortroligt – med en beskrivelse af dine resultater indenfor vores forretningsområder mærkes “Associerede partnere/53.1003” og fremsendes på e-mail (vi vil svare til samme e-mail adresse) til:

CONSULTOR
Tuborg Boulevard 12, 3., DK-2900 Hellerup
Telefon +45 70 22 45 05, Fax +45 36 94 40 10
e-mail: alj@consultor.dk
Internet: www.consultor.dk